no se dk uk Søndag 18. November 2018

Dagens Sitat

quote Kvinner gleder seg over komplimenter; menn tror til og med på dem.  quote
- Mikal Rode 

Rabattkode!

20% rabatt på alle produkter hos Blush.no ved bruk av rabattkoden 20PROSENT
peter
buffy
spill
facebook
Plus500

Meny

Nordisk Tribun
Forsiden
Gratis Spill
Ukens Film
TV Guide
Quiz
Tips en venn
Kontakt Oss
Sett som Startside

quiz
film
tv

Walking with Dinosaurs
På slutten av 1990-tallet gjorde BBC en av de største satsningene noen gang på en dokumentarserie, ja den er faktisk oppført i Guinness rekordbok som den dyreste noensinne.

"Walking with Dinosaurs" var et forsøk på å lage en serie om livet på jorda under dinosaurenes tid, men uten professorer i tweed som blir intervjuet om gamle fossile ben. De valgte å legge produksjonen så tett oppimot et naturprogram fra moderne tid som mulig.

Dette krevde spesialeffekter av et kaliber som inntil da knapt hadde vært å se i Spielbergfilmer. Og en hel produksjonsavdeling, som senere har laget ikke bare flere dokumentarprogrammer over samme lesten, men nå også dramaserier som "Primeval".

Et av prosjektene som sprang utifra den opprinnelige serien er "Walking with Monsters", som omhandler livet på jorda før dinosaurenes tid, fra Jordens skapelse til de første dinosaurene opptrer; en periode som er langt mindre kjent for folk i allminnelighet, men kanskje desto mer interessant.

Ukens Film er "Walking with Monsters", fulgt av "Walking with Dinosaurs" og spesialprogrammet "The Ballad Of Big Al", om livet og døden til en Allosaurus gravet frem i Wyoming.