no se dk uk Søndag 18. November 2018

Dagens Sitat

quote Kvinner gleder seg over komplimenter; menn tror til og med på dem.  quote
- Mikal Rode 

Rabattkode!

20% rabatt på alle produkter hos Blush.no ved bruk av rabattkoden 20PROSENT
peter
buffy
spill
facebook
Plus500

Meny

Nordisk Tribun
Forsiden
Gratis Spill
Ukens Film
TV Guide
Quiz
Tips en venn
Kontakt Oss
Sett som Startside

quiz
film
tv

Sea Monsters
BBCs massive dokumentarserie "Walking with Dinosaurs" (som var Ukens Film for uke 17) forsøkte, og lyktes, i å produsere programmer som gav innsikt i livet på jorden millioner og milliarder av år før vår tid, ikke som fossiler og blekede ben, men som levende vesener i stil av en moderne naturdokumentar.

Serien førte til en rekke såkalte spin-off prosjekter, og blant dem var "Chased By Dinosaurs" i 2002 og "Sea Monsters" i 2003, som tydelig inspirert av de klassiske naturprogrammene til David Attenborough, ble presentert av zoologen Nigel Marven (som faktisk arbeidet sammen med Attenborough i 12 år).

Ved hjelp av de banebrytende digitale effektene BBC og Impossible Pictures hadde utviklet kunne Marven bevege seg blant dyrene fra fortiden og kommentere deres gjøren og laden på tilsynelatende samme vis som om det dreide seg om en flokk løver eller en elefant i vår tids Afrika eller India.

"Chased By Dinosaurs" og "Sea Monsters", som er Ukens Film, er kanskje så nært vi kommer en tidsmaskin i overskuelig fremtid.