no se dk uk Søndag 18. November 2018

Dagens Sitat

quote Kvinner gleder seg over komplimenter; menn tror til og med på dem.  quote
- Mikal Rode 

Rabattkode!

20% rabatt på alle produkter hos Blush.no ved bruk av rabattkoden 20PROSENT
peter
buffy
spill
facebook
Plus500

Meny

Nordisk Tribun
Forsiden
Gratis Spill
Ukens Film
TV Guide
Quiz
Tips en venn
Kontakt Oss
Sett som Startside

quiz
film
tv

The Ghost and Mrs. Muir
Da nylig avdøde Patrick Swayze spilte et forelsket spøkelse som våket over Demi Moore i "Ghost" fra 1990, så var han ikke den første som spilte en slik rolle.

I regisør Joseph L. Mankiewicz' filmatisering fra 1947 av R. A. Dick's bittersøte roman "The Ghost and Mrs. Muir", er Lucy Muir (Gene Tierney) en ung enke med en liten datter (Natalie Wood) som lever på nåde hos sin svigerfamilie I London på begynnelsen av forrige århundre.

img
En dag har hun fått nok, og bestemmer seg for å leie seg et eget hjem ved en pitoresk liten landsby ved kysten. Hun forelsker seg i villaen Gull Cottage. Men eiendomsmegleren fraråder henne på det sterkeste å flytte dit. Huset skal nemlig være hjemsøkt.

Men Fru Muir har bestemt seg, og hun selv, hennes datter og husholdersken slår seg til rette. Men det viser seg snart at huset virkelig er hjemsøkt, av spøkelset av husets opprinnelige eier, sjømannen Daniel Gregg (Rex Harrison), som ikke er særlig interessert i selskap.

Fruen har mer ben i nesen enn de fleste og lar seg ikke skremme på dør. Og etterhvert kommer de til en avtale om å dele bo. Det viser seg at begge har noe å lære av hverandre.

Men hvordan vil kaptein Gregg reagere når pengesorger tvinger henne til å flytte, og en glatt fyr ved navn Miles Fairley (spilt av den uforlignelige George Sanders) lusker rundt på frierføtter?